Nieuws

Hier kunt u de nieuws items zien van Ons Genoegen

Grote clubactie

Evenementen
19 SEP 2020

Ook dit jaar doet “Ons Genoegen” weer mee met de landelijke Grote Clubactie.

Zaterdag 19 september start de lotenverkoop, dit jaar echter wel iets aangepast in verband met de corona-regels. De opbrengst van de verkoop zal gebruikt gaan worden voor het organiseren van workshops e/o blazersklas en het financieren van (jeugd-)opleidingen. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% ( dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

Leden zullen via het bekende verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Dit kan via het invullen van een éénmalige machtiging door de koper zelf (op gepaste afstand en bij voorkeur in te vullen met uw eigen pen.) Of via een QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Ook is er een verkooplink, waar u rechtstreeks online uw lot kunt aanschaffen:
https://clubactie.nl/lot/muziekverenigingons-genoegen/og-r/1377673  

Met een win-kans van 1 op 10 en een hoofdprijs van € 100.000,- is het zeker de moeite waard een lot te kopen en tegelijkertijd de vereniging een steuntje in de rug te geven!

Extra inkomsten zijn hard nodig na het missen van de jaarlijkse uitvoeringen in maart, diverse geplande optredens en concerten en de jaarlijkse zomeractie. Ook zal er dit jaar helaas geen speculaasactie zijn. Het orkest van “Ons Genoegen” is inmiddels wel weer gestart met de repetities, alles op gepaste afstand en met de nodige voorzorgsmaatregelen. De drumband kon al iets eerder gaan repeteren en heeft inmiddels namens de vereniging alweer enkele korte mars-optredens kunnen verzorgen, zoals laatst de verlichte optocht naar het strand van Rockanje.

Ons Genoegen hoopt dat u, door het kopen van een club-lot, de vereniging wilt ondersteunen. Zodat er voor de nabije toekomst weer plannen gemaakt kunnen worden voor en met de lokale jeugd. Maar ook hoopt de voltallige vereniging weer snel voor u een concert of optreden te mogen en kunnen gaan verzorgen. In een grotere ruimte en met minder mensen tegelijk zal ook dit extra geld gaan kosten. Dus koop een lot (of wordt donateur) en steun “Ons Genoegen”!