Nieuws

Hier kunt u de nieuws items zien van Ons Genoegen

Jubileumconcert

Mededelingen
03 SEP 2019

 Zaterdag 2 november aanstaande viert Muziekvereniging Ons Genoegen haar 115 jarig jubileum.

Vanaf 20:00 uur start de muzikale avond in sporthal De Merel te Rockanje, deze is voor de gelegenheid omgebouwd tot concertzaal. Mét podium en op de achtergrond mooie beelden passend bij de muziek, maar ook beelden van de vereniging in de afgelopen 115 jaar.

Er wordt een zeer gevarieerd en uitgebreid programma afwisselend ten gehore gebracht door orkest, combo en drumband. Van klassiek tot pop, van Latin tot Rock: Queen, The Beatles, een “Concerto for Horn” en een heuse “Bull fighters song” passeren de avond. Maar ook neemt de vereniging u mee naar onder andere Antarctica en Copacabana. Er zijn 2 fantastische solisten uitgenodigd van de Marinierskapel der Koninklijke Marine, welke onder begeleiding van het orkest eveneens een aantal muziekstukken ten gehore zal brengen. Als u denkt dat rond 22:30 uur de avond is afgelopen, dan heeft u het mis. Want na afloop van het muziekprogramma is er in de foyer nog een gezellige after-party met een DJ. U wilt deze avond écht niet missen!

Kaarten zijn vanaf oktober te reserveren via concert@onsgenoegenrockanje.nl. Deze liggen dan klaar voor u op de concertavond, en kunt ter plaatse á contant betalen. Ook kunt u de kaarten vooraf kopen via de leden van de vereniging, of voor aanvang van het concert op 2 november bij de entree. 

Kaarten kosten € 12,50 p.p. (geen pinbetaling mogelijk!) De zaal gaat om 19:30 uur open.