Nieuws

Hier kunt u de nieuws items zien van Ons Genoegen

jaarlijkse uitvoering

Evenementen
31 MEI 2022

Afgelopen zaterdag, 28 mei, werd de jaarlijkse uitvoering van Ons Genoegen weer druk bezocht. Met ruim 200 bezoekers zat de Welkomkerk aan de Hoogvlietlaan behoorlijk gevuld.

 Om 20:00 uur startte het combo onder leiding van Jelle Mooy - van Toledo met hun programma waarin o.a. Imagine van Elton John en het spannende Lord of the Rings te horen was. Daarna was het de beurt aan de slagwerkgroep. Ook zij hadden onder leiding van Melvin de Koning hun best weer gedaan een afwisselend stukje slagwerk te laten horen én te laten zien. De vele verschillende instrumenten werden door diverse slagwerkers benut, met als resultaat een dynamisch en zeer gevarieerd optreden. Na het nuttigen van een drankje was het orkest aan de beurt onder leiding van Harrie Bosch. Veelal herkenbare muziek van onder andere Boudewijn de Groot, Disney, en Coldplay kwam voorbij. Maar ook de wat klassiekere muziekstukken als Novena met een solo van Wouter van Marion op saxofoon, of Benediction met solo van Wilma Wageveld werden vol overgave ten gehore gebracht.

 Tijdens deze avond, werden de jubilarissen door voorzitster Ingrid den Bakker in het zonnetje gezet. Ook degene die tijdens de pandemie hun speldje hadden moeten krijgen zijn zeker niet vergeten! Drie bassisten werden onderscheiden: Ard van Toledo en Leen Dekker voor 25 jaar lidmaatschap. En Han Landwehr voor 75 jaar muzikant. Een hele prestatie om op deze leeftijd nog zo actief bezig te kunnen zijn in de muziek! Hij ontving, naast de oorkonde, een mooie en terecht verdiende medaille van de KNMO. Jelle en Danny Mooy – van Toledo werden eveneens onderscheiden voor 25 jaar. Marko Poot en Wim van Rietschoten kregen hun speld en oorkonde voor 40 jaar. En Annet Briggeman is alweer 50 jaar lid van de vereniging. Ons Genoegen hoopt dat ze allen nog vele jaren met veel plezier muziek zullen blijven maken.

 De vereniging kijkt terug op een zeer geslaagde uitvoering. Alle bezoekers enorm bedankt voor uw komst en wellicht weer tot het volgende concert op 5 november 2022.